chip-pikt
Заміна чіпів
22.03.2017
keyboard
Заміна клавіатури
23.03.2017

Ремонт від пролиття та падіння

water

remond-water


Ремонт нотубука від пролиття чи падіння в більшості випадків вважається ремонтом найвищої складності. Для власника ноутбука такий ремонт може “влетіти в копійочку”.

Після пролиття рідини на ноутбук, або після падіння — у ньому може вийти з ладу чимало комплектуючих. Часто це клавіатура ноутбука, матриця, жорсткий диск, елементи корпусу. Слід відзначити, що поодинці ці компоненти коштують не дешево, не кажучи про заміну декількох одразу.

Пролиття рідини – це дорогий ремонт ноутбука.

Більшість сервісних центрів стикаються з труднощами під час таких ремонтів. Інженеру часто необхідно приділити чимало часу для діагностики пошкоджень, а ймовірність виходу з ладу одразу декількох вузлів на материнській платі досить велика. Маємо особливості ремонту ноутбука після пролиття чи падіння — тривала діагностика, значні затрати роботу часу сервісного центру  і відповідно дорогий ремонт.

Яка найкраща профілактика від дорогих ремонтів?

Профілактикою таких ремонтів є дбайливе та коректне ставлення до техніки. Не можна допускати, аби біля ноутбука користувачі вживали їжу, тим паче напої. Не можна допускати аби ноутбуки знаходилися на хитких аби на сумнівних поверхнях. Не бажано використовувати ноутбуки не за робочим місцем, оскільки ймовірність його падіння збільшується. Також не бажане використання техніки малими дітьми без нагляду дорослих.

Що робити коли залили ноутбук?

Якщо ж все-таки на ноутбук пролилася рідина — його потрібно вимкнути, витягти батарею, та терміново вернутися у спеціалізований сервісний центр. Такі оперативні дії можуть зекономити Вам значні кошти. Якщо ноутбук після пролиття працює, а Ви вважаєте, що там все «висохло» — то це неправильно. Елементи з часом окислюються і виходять з ладу, часто не самі, а ще й з багатьма іншими, на які може і не потрапляла рідина.

« 2 of 3 »


×
popup question

×

×
popup question

×

×
popup question

×
Top
Подзвонити
Карта